onsdag den 23. januar 2013

Sagde jeg, siger jeg – om Pia Juuls forfatterskab


I februar måned giver LitteraturStedet på Åby Biblioteket mulighed for at se, lytte og interagere med Pia Juuls værker. I udstillingen ’Sagde jeg, siger jeg – om Pia Juuls forfatterskab’ præsenteres det omfangsrige forfatterskab i nye rammer, hvor lyd og billede spiller med

Forfatteren åbner selv udstillingen tirsdag d. 5. februar 2013, kl. 19.30 og byder på litterær performance. Efterfølgende er der samtale med lektor Dan Ringgaard fra Aarhus Universitet.

Pia Juul er aktuel med novellesamlingen Af sted, til stede og har siden debuten i 1985 høstet stor anerkendelse som både lyriker, prosaist og dramatiker. Pia Juuls elegante værk er karakteriseret ved at være selvironiserende og humoristisk; fortællingerne i såvel prosa som lyrik bevæger sig mellem fortid, nutid og fremtid i et analyserende sprog, der er stærkt rytmisk og melodisk.

Pia Juul har blandt andet modtaget Statens Kunstfonds livsvarige ydelse siden 2000, Danske Banks Litteraturpris 2009 for Mordet på Halland og Montanas Litteraturpris 2010 for Radioteatret.


Vel mødt til en spændende aften i selskab med Pia Juul og forfatterskabets mange stemmer.

Udstillingen er blevet til i et samarbejde mellem forfatteren, projektet Litteraturen finder sted og Åby Bibliotek.

Billetter, der koster 25,-, bestilles via hjemmesiden her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=cd11105035

Ingen kommentarer: