tirsdag den 23. oktober 2007

IldsporEfter lang tids arbejde udkommer min ph.d.-afhandling i en mere letlæselig form. Det er blevet til denne bog, der hedder Ildspor. Ordspillet og dets funktion i Per Højholts, Simon Grotrians og Peter Laugesens digtning.

Titlen er et anagram på ordet "ordspil", en idé som jeg har tyvstjålet fra Lars Bukdahl, tak for det Lars! Det skal dog siges, at forfatteren Henning Mankell allerede har brugt titlen til en af sine bøger, men jeg har ikke noget imod gentagelsen. Måske lover titlen mere end den holder, men det må titler gerne, især når det drejer sig om akademiske bøger, hvem er fx ikke trådt igennem Dæmonernes port!

10 kommentarer:

Bjørn Friis Thomsen sagde ...

Lækkert!

THKROmann sagde ...

superlækkert!

ThOmAs HvId KrOmAnN sagde ...

Jeg ved ikke hvor meget en "genudgivelse" af afhandlingen rykker ift. de akademiske parametre, men hvor rykker det dog uendelig meget ift. den lidt bredere læserskare, der ikke bestiller kedelige afhandlinger i word-design hjem via bibliotek.dk. Den er her (kommer den ikke på fredag sammen med Hans Henrik Mattesen?) og den er levende. Intet ordspild, derimod ildspor og ordspil! Tillykke!

Kenneth sagde ...

Spændende!

Glæder mig til at læse.

Til lykke!

Mathias Kokholm sagde ...

Storartet.
Tillykke til ildmesteren.

Ole Mortensen sagde ...

Wow! Tillykke, jeg må en tur i boghandleren!

Martin Glaz Serup sagde ...

Fint Laugesen-afsnit, som jeg fik læst i morges - og jeg er glad for at se at andre end jeg virkelig er glade HIP SOM IND I HELVEDE...

Stikmyg sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Stikmyg sagde ...

Også et klingende tillykke fra mig.

Har smuglæst i den flere gange på Nobel (i phd-formatet).

De venligste af slagsen,

Mads Mygind.

Stefan K sagde ...

Takker allesammen!

Ildspor, forhåbentlig ikke mit sidste vildspor ; )